Hoppa till sidans innehåll

VRS  &RBU-Västmanland


VRS & RBU-Västmanland

RBU ridning söndagar 8-11

Den som är intresserad av ridning får prova gratis 2 gånger innan man bestämmer sig – om man redan är medlem i RBU Västmanland. Vi har ridning i tre grupper. I den första gruppen som börjar rida klockan 8.30 är det mer trav och galopp än i de andra grupperna som börjar rida klockan 9.20 och 10.10
Mellan ridlektionerna har vi tid att sadla om hästarna och hoppa upp på hästarna i lugn och ro.

För att få RBU:s reducerade pris på ridningen måste man vara medlem både i RBU Västmanland och i  VRS . När man är med på RBU:s ridning på söndagar köper man tio-kort som kostar 1 200:-.
Den avgiften betalas till VRS HS pg 23185-2

Detta pris är tack vare  RBU Västmanland som  stöder de som rider och som är medlemmar i RBU med en summa per lektion. 

På RBU:s hemsida hittar man fler aktiviteter som anordnas av RBU, se www.vastmanland.rbu.se

1) Medlemsavgift till RBU Västmanland

Medlemskapet hanteras av riksföreningen för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar. Gå in på www.rbu.se och gör en medlemsansökan. Inbetalningskort kommer med posten. Ett nytt inbetalningskort kommer att skickas ut årligen från riksförbundet.
Som medlem får man tidningen Rörelse och får delta i aktiviteter som arrangeras av riksförbundet och RBU Västmanland. RBU Västmanland stödjer ridningen för barn med funktionshinder på söndagar och äger två av ridskolans ponnyer, Choco och Brandon.

2) Medlemsavgift  Västerås Ryttarsällskap

Är man under 25 år kostar det 350 kronor om året att vara med i VRS
Vuxna betalar 450 kronor. 
Man betalar till plusgiro 231 85-2. - sektionen VRS HS . 

Skriv  namn, adress, telefonnummer och personnummer. Får inte alla uppgifter plats kan man skriva ett e-post meddelande till This is a mailto link. Där kan man också anmäla ny adress.

Som medlem får man tidningen Häst och Ryttare från Svenska Ridsportförbundet. Det finns också en hemsida som heter www.vrs.se med mer information från VRS HS – Hästsport för alla.

3) Tiokort

När man är med på RBU:s ridning på söndagar betalar man 1200:- för tio gånger. Det betalas från och med hösten 2019 till VRS HS,
plusgiro 231 85-2. Det är viktigt att uppge att det är RBU-ridning och namn på den som rider.

För att vi ska kunna bedöma hur många hästar och ledare som behövs är det bra att man meddelar i förväg när man inte kommer. Ring eller sms:a till Anne Halldin, 070-25 25 060, Sofie Stistrup, 076-18 01 425 - eller gå in på facebookgruppen ”Ridning söndagmorgnar”. I facebookgruppen ”Hästsport för alla” finns mer information om vad som händer och vad som är på gång i VRS HS.

Ha det bra

 

RBU Västmanland och VRS HS - Hästsport för alla - på Rocklunda Ridskola

*Söndagsridningen kallas RBU-ridning för att det var RBU som med hjälp av en gåva från Odd Fellow initierade söndagsridningen 2009.

 

 

Uppdaterad: 08 MAJ 2017 21:52 Skribent: Sofie Stistrup

SIHS_logo_pos

 

 

 

 

Postadress:
Västerås RS - Ridsport
M. Stephanson, Gesällgatan 1
72220 Västerås

Besöksadress:
Rocklunda Gård
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +4621188883
E-post: This is a mailto link

Se all info