Hoppa till sidans innehåll

Nostalgi

21 NOV 2012 13:05
Träff på Rocklunda
  • Skapad: 21 NOV 2012 13:05

Via en facebook group "Vi som minns Rocklunda ridskola från 60-70 och 80-talet" så anordnades en nostalgiträff i början av november. Det var en väldigt lyckad tillställning. Det började med att alla samlades på markan och tog en fika som Roland bjöd på. Många hade inte sett varandra sedan dom lämnat ridskolan 30-50 år sedan. Det var varierande åldrar men 50-60 åringarna var nog i majoriet :-) Efter fikat tog Roland alla som ville på en kort tur i stallarna och berättade om hur det såg ut idag och det nya stallet som förhoppningvis ska byggas snart. Elva tappra själar vågade rida igen. För några var det första gången som de satt på häst på väldig många år. Lena höll i lektionen och takterna satt i. Det skrittades, travades och galopperades på fyrkantspår och volter. Många vågade även ta ett skutt över ett litet hinder. Efter lektionen så samlades man på markan igen för knytis. Det överlämnades en pärm med gamla minnen till Roland och Lena. Det blev en väldigt lyckad kväll med många skratt och minnen.

I maj nästa år är det 50 år sedan VRS flyttade till Rocklunda. Då ska det anordnas en ny träff och vi får hoppas att ännu fler kan närvara. Funderar på om varje årtionden ska få göra en tavla om sina minnen och hästar som får hänga i samlingsytan i det nya stallet.

Tar tacksamt emot fler ideer som vi kan göra på denna träff i maj då vi firar 50 år på Rocklunda. maila till This is a mailto link

 

Lite bilder ifrån träffen

nostalgi4

Niklas Sjöblom på Carpe Diem, Eva Nyström och Lotta Carnestad

nostalgi1

nostalgi2

nostalgi3

Skribent: Mia Stephanson

SIHS_logo_pos

 

 

 

 

Postadress:
Västerås RS - Ridsport
M. Stephanson, Gesällgatan 1
72220 Västerås

Besöksadress:
Rocklunda Gård
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +4621188883
E-post: This is a mailto link

Se all info