Hoppa till sidans innehåll

Ny termin

12 FEB 2022 21:16
  • Uppdaterad: 12 FEB 2022 21:16

Välkommen till en ny termin på ridskolan. Vi hoppas att vi snart återgår till det normala och kan ta bort de restriktioner vi har kvar. Vi vill påminna om inbetalning av periodbetalningen och medlemsavgiften för 2022. Som medlem i föreningen är du försäkrad i Folksam.
Här kan du läsa mer »

Terminsprogram

På grund av rådande pandemi och restriktioner så kan terminens program komma att ändras, men det som ligger närmast nu är miniläger 1-2/3. Minilägret har första anmälan 7/2. Vi kommer anordna idealtidshoppning för lag den 19/3 och Smultronhoppning 16/4. Vi har också en hoppkurs 12-13/4. På anslagstavlan utanför kontoret hittar du alltid mer information. Annars kan du alltid fråga Camilla på kontoret.

USEK

Vår ungdomssektion håller igång aktiviteterna trots pandemin och vi ser fram mot vad de kommer hitta. Mer info om USEK och deras aktiviteter hittar du i humandelen. Följ dem gärna på instagram @vrsusek där ni också kan kontakta dem via direktmeddelande.

VRS sektion Hästsport för alla

Det finns alltid plats för fler ridande och fler medhjälpare i VRS sektion Hästsport för alla. Ridningen är anpassad efter var och ens förmåga och alla hjälps åt för att få allt att fungera och bli roligt. Vi har ridning på förmiddagarna på söndag kl 8.00–11.00 och på onsdagskvällar från kl 19.00. Sektionen anordnar aktiviteter och utflykter under hela året. För mer information, prata med Madde Karlsson eller Sofie Stistrup.

Skribent: Cornelia Wenngren
E-post: This is a mailto link

SIHS_logo_pos

 

 

 

 

Postadress:
Västerås RS - Ridsport
M. Stephanson, Gesällgatan 1
72220 Västerås

Besöksadress:
Rocklunda Gård
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +4621188883
E-post: This is a mailto link

Se all info